Krackelerad

Häromnatten väckte Jerry mig och undrade - Hör du, det låter precis som det regnar in?
Klockan var 3.30 så jag var inte så värst pigg.....lyssnade.....visst lät det som om det regnade in bakom gardinen i sovrummet. Vi steg upp och kollade och något regn var det inte som lät, utan det var fönstret som sakta men säkert krackelerade i tusen bitar. Det var inget att göra åt det utan vi kröp ner i sängen igen.
På morgonen såg det ut så här.





Askkurs


Hade en askkurs för Sprätthönsen i sommar, blev många fina askar


Sommarens största båt


Kan bara säga Wow....vilken båt 85,5 m lång och är privatägd av en tysk familj. Vi var många som promenerade förbi och beundrade båten när den låg ankrad i Halmstad i somras


Kvällspromenad på Nanjing Xi Lu

Här levs livet på gatan, Ofta finns det inte plats hemma och varför betala för något som kan göras gratis. Då kan man dansa i parker och där det finns en större yta ledig.



En sorts bugg gick det att lära sig av killen i rosa en vardagkväll på Nanjing Xi Lu. Tror det är den enda gågatan i Shanghai. Börjar vid Peoples Square och går ned till floden och The Bund

   

Dans                                               Allsång

Sommaren är kort, det mesta regnar bort....

...........fast riktigt så illa var det inte. Sol, regn, sol, mera regn och växlande temperatur från 8 grader en natt brrr...det var kallt, till nästan 30 på dagen. Tror vi kan sammanfatta den som en ganska typisk svensk sommar.
Här pratas det om att sommaren också är över nu när tempen är under 30 grader.....



Stenugnsund

       

Vy från Tjörnbron

  

Vi passade på att promenera över Tjörnbron


                     

RM H45 golf spelades i regn 1 dag, leta efter bollen var det här




Glada golfgänget samlat efter varierande spelresultat

RSS 2.0