Soffliggare

Är nu inne på min 15 natt på soffan hos Rebecca. Den kan rekommenderas, man sover som en stock. Eller så beror det på att när man äntligen är färdig med packandet för den dagen, så är nästa dag påbörjad sen några timmar. Rebecca ska vidare mot nya äventyr efter 1,5 år i Värnamo. Till en av dom platserna vi också vill till, Australien. Åker på måndag, au-pair jobb. Har haft fullt upp med att packa o planera vad som ska var. Lite ska magasineras, en del till Sebbe, slängas och så vidare.

6 juni

Sveriges nationaldag firade vi med att gå på bröllop. Michael och Sharon hade bjudit in oss. Ceremonin var i restaurangträdgården. Solen sken och det var alldeles för varmt att va i solen. När vigseln började satt brudgummens gäster i solen, efter en stund hade vi alla flyttat oss till skuggan. Det serverades kinesisk middag efteråt. När vi alla hade ätit, skålat coh ätit tårtan var det slut. Men ett gäng stannade kvar för att bestämma om kvällen. Det blev Teppanyaki på samma restaurang som Michael och Sharon träffades på första gången och senare på natten, tidig söndagsmorgon åkte vi till en bar som visade Sverige-Danmark, som spelade VM kval i fotboll.






Lycklig dansk efter första målet, också det enda

Sy vinst

I några månaders tid har Jenny och jag försökt få till en dag för att sy vinst till Sprätthönsens utställning. Har inte varit lätt. Först kunde inte jag, när hon kunde. Sen kunde inte hon, när jag kunde. Så det blev att akut bestämma en dag innan vi styr hemåt, Jenny o Mikael stannar några veckor till. Började på fm med kaffe och självklart en hel del prat. Sen delade vi upp arbetet, en sydde och en skar. Det hinns en hel del, men inte så mycket som man tror. Det är inte bara symaskinsnålen som jobbar flitigt, utan även munlädret. Roligt hade vi, klara blev vi inte heller.


Blixt och dunder

Wow, vad det åskade igår. Regnet öste ner, så det hjälpte inte med paraply,om man nu hade haft nått. Åkte till tygmarknaden igår för att hämta lite kläder som jag hade låtit sy upp. När jag tog tunnelbanan sken solen , när jag kom upp var det världens åskregn. Paraplyt var kvar hemma, så jag tog ryggsäcken på huvudet och gick. Som väl var passade kläderna så det blev att byta till dom torra. När jag åkte hem var det inget regn, men när jag kom upp från tunnelbanan för att gå hem, hade duschen startat igen. Ville nu inte bli lika blöt igen, så jag gjorde som alla andra, väntade på att det skulle gå över. Men tvärtom, det blev värre. Det började hagla, först kom lite smått och sen bara ökade det i storlek. Stora som valnötter var det till slut


RSS 2.0