Det går att köa på många sätt
Man kan laga mat på många sätt, det här är ett. Vi har stått i kö nästan hela hösten till Fredagsgourmet, det är ett gäng som träffas och lagar mat tillsammans. Nu var vi äntligen så många så det blev en grupp till. Första gången var det Erika och jag som valde menyn. Menyn var hemlig ända tills vi tjejer startade med kaffe och presentation av den. För killarna var det en överraskning vid bordet. Fast Erikas man kunde ana en del, eftersom det var i deras kylskåp allt hamnade innan det var dags för tillagning.

Medan vi hackade, kokade, skalade, vispade, blandade, rörde, dukade......
hade vi tid för lite andhämtning med lite gott i glasen.

Ugnsbakad lax, pressad potatis, romsås, citronsås och sockerärtor
Menyn såg ut så här
Appetizer: gubbröra m knäckebröd och tsatziki m morot- o gurkstavar
Förrätt: Parmarullar m avokadoröra
Varmrätt: se ovan
Dessert: Flamberade persikor m hallongrädde
En trevlig kväll med mycket prat och mat, nästa gång är det Anitas o Ann-Louise tur att planera menyn.

Medan vi hackade, kokade, skalade, vispade, blandade, rörde, dukade......
hade vi tid för lite andhämtning med lite gott i glasen.

Ugnsbakad lax, pressad potatis, romsås, citronsås och sockerärtor
Menyn såg ut så här
Appetizer: gubbröra m knäckebröd och tsatziki m morot- o gurkstavar
Förrätt: Parmarullar m avokadoröra
Varmrätt: se ovan
Dessert: Flamberade persikor m hallongrädde
En trevlig kväll med mycket prat och mat, nästa gång är det Anitas o Ann-Louise tur att planera menyn.
Kommentarer
Trackback