Shanghai Golden Grand Prix 2009

I går kväll var det friidrott på schemat. Vädret var underbart, 20-25 grader. Stadium ligger inte så långt från oss, så vi gick dit. Utanför dök den ena efter den andra på oss och ville sälja biljetter.
  -Nej tack, sa vi och gick vidare.
 Lite nyfikna var vi ändå, så nästa som dök på oss kollade vi på biljetterna som erbjöds, klart bättre än vi hade. Dom kostade 980:- st. Vi prutade så klart, så det blev en uppgradering för ett ringa pris, tyckte vi. Inga problem att komma in med dom biljetterna, vi hade dom förköpta biljetterna i reserv. Om ifall att. Jättebra platser på långsidan  nära banan vid sprintloppens start och mål.  Nu kom en kinesisk kille och satte sig ijämte. Han hade också köpt en biljett utanför. Frågade vad han hade betalat, -25:-, säger han. Oj, vi som tyckte vi hade gjort en bra affär. 

Många världstjärnor var här och tävlade. Alla väntade på Xiang Liu, häckstjärnan som inte tävlat, eller rättare sagt visat upp sig sen OS 2008. Han kom in på arenan när Isinbayeva skulle göra världsrekordbesök och samtidigt gick 100 m herrar. Det blev ett jubel när han kom. Han med flaggan viftade nästan armarna ur led


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0