Mahjong

Har precis börjat på nybörjarmahjong. Det är så helt underbart roligt, vi är ett gäng tjejer blandat nybörjare och några som har spelat ett tag. Vår lärare, Kerstin är jätteduktig och coachar oss hela tiden , det är sååå mycket att hålla reda på nu i början innan man kan det där självklara. Mycket frågor hela tiden . Men vi har så kul, ingen är så där superseriös än, men det kommer kanske. Vi börjar alltid med lite fika, innan det är dags att plocka upp spelet och försöka komma ihåg alla regler och vad allt heter och betyder som finns på brickorna.

Tiden går fort när man har roligt, så det var snart dags för lunch. En av tjejerna hade varit på en jättemysig liten restaurang inne i en gränd precis runt hörnet, så vi provade den.   

Efter lunchen tog vi oss till en möbelaffär som tillverkar precis det du vill ha. Visa en bild och dom gör det. Om man nu inte har en bild att visa, så hade dom ett showroom med en massa bord, stolar, lampor m.m. som exempel på vad dom gör. Vi var ganska trötta, så vi provsatt många stolar, kollade i deras kataloger och fick med oss lite info hem.

Nu var det dags att säga Tack och adjö, då kände vi kaffedoften som for förbi näsan..... 
-Jaa, sa alla. En kopp kaffe innan det var dags att gå hem. Vi att där i lugn och ro och bara njöt av kaffet, när Kerstin sa
- Är det en mus som kommer där?
Visst var det det. Det kilade runt hörnet och försvann in under en dörr. Efter en stund kom den ut igen och kilade vidare mot damernas, men det var nog en herre för han kilade vidare in dit. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0