Sonen har anlänt

Sebastian kom igår em, trött efter många timmars resande. Fullpackade väskor med grejer till oss. Önskelistan vi skickade var inhandlad. Själv reste han med mycket lätt packning till sig själv, så idag blev det en runda till copymarket.  

Men innan dess var det dags för registrering hos polisen. Måste göras när man bor hemma hos nån. På vägen dit blev det middag på IKEA , det skulle också kopieras pass och hyreskontrakt som skulle med till polisen. När registreringen var klar, tog  vi tunnelbanan in till Peoples Square och gick till copymarket för att handla hos vår favorit Annie. Billigare än Ullared, som hon säger. Hos henne är det prutat och klart, det är såååå skönt att slippa det ibland. Nu var inte Annie där, så jag fick tala om vad vi brukar betala. Inga problem, Mei wenti.
Innan detta sista stoppet hade packningen varit lätt,  1 burk jordgubbssylt på IKEA till ostkakan, läkerol, 1 påse snören som inte jag har sett innan och bröd. Men nu var det desto mer, så det blev taxi hem i rusningstrafiken. Då är det så många bilar som ska trängas på vägarna, bättre att kalla det snigeltrafik. 


Kommentarer
Postat av: Precious daughter

Mmm snören! MUMS! Finns inte på IKEA här :(

2009-10-17 @ 03:41:19
URL: http://rebeccahultqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0