Svenskfika

Efter beslutsvåndan på glasögonmarknaden blev det lunch runt hörnet innan vi gav oss av till svensk fikat som skulle va på ett Cafe i Hongkong Plaza. Det var start av promotionveckan av den svenska paviljongen till EXPO 2010, alla Swedeladies hade fått inbjudan till den. När vi kom dit ville personalen på cafeet först inte släppa in oss. När vi tittade oss omkring var det kostymer och dräkt på alla runtomkring. Vi såg verkligen ut som en skock turister, shorts och flipflop. 
Eller som David sa -Vi ser underklädda ut.

I alla fall blev vi insläppta och försåg oss med svenskt fika, som var småkakor. Praktiskt och kaffet var gott.  Det var tal och några kändisar var där. Det var 2 gubbar som var bekanta. Lisa visste direkt vem en av dom är, Staffan Götestam (Jonathan i Bröderna Lejonhjärta) den andre lyckades vi inte komma på. 

I samma hus hade Sverige en utställning om världsutställningen. Mycket info och ganska intressant. Där kunde vi också se vem den andre gubben var, han som vi inte kunde komma på. Jacob Wallenberg, var det ju.



Här är modellen av EXPO området. Nästan 6 km långt. Svenska paviljongen kommer att va längst upp till vä, vid sidan av bron



Svenska paviljongen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0