Sista dagen i Singapore

Vi hade gott om tid på oss, inget jäkt till flygplatsen. Flyget gick halv 2 på natten. Vi packade ihop grejerna, checkade ut, lämnade bagaget i receptionen och sen åkte vi till akvariet. Vi skulle ta det sista som vi inte hunnit med innan. Eftersom det inte är några långa avstånd, så hinns det med mycket. Akvariet var häftigt, du ställde dig på ett rullband, åkte in i en tunnel, fiskarna simmade runtomkring dig, på sidorna och ovanför. Behövde inte tänka på att gå, utan bara koncentrera dig på att titta.

Se upp för hajen


Det är dom här, ingen vill träffa på i vattnet


Sverigefisken




Singapore har en av världens största containerhamnar, så havsutsikten från Sentosa var en massa containerbåtar som väntade på att bli lossade eller att gå in i hamn och lossas.



Containerhamnen


Jag var uppe i ett utsiktstorn på Sentosa, alltid bra att se från ovan.
Containerhamnen rakt fram.
Bron till Singapore, inga stora avstånd mellan Sentosa och Singapore.
En jättestor byggarbetsplats, här byggdes det casino och nöjespark.


Singapore

 
När klockan var 5 var det dags att ta sig ut till flygplatsen. Vi checkade in våra väskor, käkade middag. Hittade ett fjärilshus med en massa olika fjärilar och växter, regnskogsmiljö. Det var så varmt och fuktigt, så det blev en snabb runda.


Sen bänkade vi oss i en Sportsbar, för kl. 8 började F1. Jerry tittade hela tiden, men jag hittade en maskin som gjorde fot o benmassage. Testade alla programmen som fanns, himla skönt. Så Jerry var tvungen att prova också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0