Formula 1

Jan-Åke och Jerry åkte till banan för att kolla F1. Det var lite regnvarning, så dom tog med regncapen och kepsen. Klockan 12 började det lite lätt, för att bara öka. Fel att kalla det ösregn, det kändes som att det stod nån o hällde hinkar istället. Och så höll det på hela tiden. Det var 2 dyngsura personer som kom hem efter loppet.

Vad gjorde vi då??? Började med en promenad på dom små gatorna med alla affärer där kineserna handlar. När vi började känna av regnet, tog vi metron till Peoples Square. Under detta torg finns en jättestor shoppingmall, garanterat regnfri.

På kvällen blev det äta ute och när vi skulle hem, fick vi vänta en bra stund på taxi, innan det kom nån som var ledig. När det regnar, känns det som alla åker taxi. Medans vi väntade, lyckades vi alla bli genomblöta. Kändes som det regnade nerifrån o upp

Kommentarer
Postat av: Anonym

typiskt med regn, jag lider med er.. särskilt pappa som sett fram mot detta så mycket. tänk att det fanns nån godisbit kvar... ät dem med andakt!

hoppas inte regnet fortsatt i flera dagar nu bara, det är aldrig kul. fast vår kära jord behöver ju vatten oxå så ni kan få fler såna blomsterarrangemang från mattsons. Underbart vackert.!! Mamma o pappa, ni har väl sluppit magsjukan hoppas jag? Ha det nu bara bäst så hörs vi igen. Kram Maria. Love You. Barnen hälsar... PS. Filip är fortfarande sjuk...

2009-04-20 @ 19:15:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0