Malin och Viktors åsikt om kinaresan

Vi har nu varit hos Anneli och Jerry i 2 veckor, och det har varit superkul. Resan var mycket bättre än vad vi trodde.
Det var en fantastisk upplevelse att få se Förbjudna staden, Kinesiska muren,Olympia stadion, Himmelens tempel, Sommar palatset, himmelska fridens torg. Men när vi var uppe i SWFC (kapsylöpparen i Shanghai) så gick vi på den översta våningen där det glasgolv det var läskigt att titta ner men speciellt läskigt var det att gå på det. Men det klarade vi.
Copymarket var en upplevelse, det var verkligen inte så som vi trodde att det skulle se ut. Vi trodde att det var som en affär i Sverige fast större och billigare. Men där hade vi fel, det var raka motsatsen (fast det va ju billigt). Annie och Jenny jobbade på en av alla copymarket i Shanghai. De kunde båda svenska och engelska så det var inget problem att förstå vad dom sa. Men vi blev extra faschinerade av Jenny för hon kunde jättemycket svenska, allt som hon kunde hade hon bara lärt sig av de svenska turisterna. Pappa lärde henna att det inte hette titta på speglen utan titta i speglen. När vi kom tillbaka efter en stund så frågade pappa vad det hette och hon sa rätt, det var rätt kul. Men hennes visitkort det va häftigt.
Det blev mycket handlande på Copymarket, så resväskorna är välfyllda. Egentligen gillar jag (malin) inte kina mat men det är inte samma sorts kina mat i Sverige som i Kina. Kinas är mycket godare.
Men det var ett plus i kanten när vi träffade Statsministern. Detta har varit en super resa som vi gärna gör om !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0