Besök från Sverige

Efter 2 intensiva veckor i Sverige för mig (hann inte med allt, utan det får bli till sommaren) och för Jerry var det golfsemester i USA och några dagars arbete är vi nu tillbaka i Hangzhou med barn och Jerrys föräldrar. Vet inte om man kan bli mer jetlegad än Jerry, Kina-Sverige-USA-Sverige-Kina på 2 veckor.
Vi landade vid 7.30 tiden på lördagsmorgonen i ett regnigt Shanghai, alla väskor  var med , vi hade mer tur än Jerry som fortfarande saknar sin golfbag från hemresan.  Liu kom och hämtade oss på flygplatsen, vi packade in alla väskor och åkte till Hangzhou. Trafiken var som vanligt, intensiv, trångt, omkörningar på både hö o vä sida, tutningar och full fart. Vi är ganska härdade, men några av dom andra passagerarnas kommentarer var  
    - En så här nära döden upplevelse har jag aldrig haft...
    -Jag är nästan glad att jag inte flyttade med....

När vi var framme skulle vi sova nån timme, men alla som känner fam Hultquist vet hur det kan bli med det. Telefonen med alarm ramlade i golvet, batteriet åkte ur och vi vaknade efter ca 5 timmar 17.30.
Det fick bli en snabbhandling med det nödvändigaste till frukost nästa dag.  Kvällen avslutades med Trivial Pursuit med frågor från 90-talet. Jan-åke vann och Rebecca kom sist, men hon var inte så lessen för det är inte lätt att svara på frågor från dom åren hon var 2-10 år.

Söndagen  gick vi till hotel Shangri-La och åt brunch och firade Jerrys födelsedag. På vägen dit gick vi förbi nån växt som både jag och Jan-åke reagerade på. Halsen svullnade och vi hostade rejält, men det försvann efter en stund.. Efter lunchen gick vi utmed West Lake till centrum, det började duggregna och då är det nästan omöjligt att få tag på taxi, så vi åkte turisttåget från centrum runt sjön och  sen tog vi bussen sista biten. Även denna kväll blev det TP, men vinnaren och förloraren från gårdagen bytte plats.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0